Σετ βάπτισης πορτ-μαντώ με ονειροπαγίδα "Boho Dreamcatcher"

Τα δωρεάν μεταφορικά δεν ισχύουν για τα σετ βάπτισης.
258,00
10149Σ
+

Χειροποίητο μοναδικό σετ βάπτισης με ξύλινο πορτ-μαντώ, βαπτιστική λαμπάδα με ονεροπαγίδα και λαδοσέτ με θέμα "Boho Dreamcathcer" για μια αγορίστικη μποέμ βάπτιση!

Περιλαμβάνει λαμπάδα βάπτισης, ξύλινο πορτ-μαντώ και λαδοσέτ, όλα χειροποίητα και αρμονικά διακοσμημένα ώστε να αναδεικνύουν τον θεματικό χαρακτήρα της βάπτισης.

Λαμπάδα: Χειροποίητη λαμπάδα, ζωγραφισμένη και διακοσμημένη με χειροποίητη ονειροπαγίδα με φτερά και χάντρες, σε βερμάν και μπεζ αποχρώσεις. Η διάμετρος της ονειροπαγίδας είναι 30cm και υπάρχει η δυνατότητα να προστεθεί στην διακόσμησή της και το όνομα το παιδιού σας ή η ημερομήνια της βάπτισης.

Τιμή λαμπάδας: € 88.00

Πορτ-μαντώ: Ξύλινο χειροποίητο πορτ-μαντώ με τέσσερις θέσεις, με χειροποίητα ζωγραφισμένο σχέδιο σε κορμό δέντρου και μήνυμα "Dream Big Little One". Τα πορτ-μαντώ αποτελόυν τη νέα πρόταση στις βαπτίσεις και χρησιμοποιούνται αντί κουτιού, ώστε να δημιουργούν μια επιπλέον πινελιά στολισμού στον χώρο της βάπτισης. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μετά τη βάπτιση, ως κρεμάστρες στο παιδικό δωμάτιο!! Ύψος: 1.34m

Τιμή πορτ-μαντώ: €131.00

Λαδοσέτ: Περιλαμβάνει ένα γυάλινο μπουκαλάκι λαδιού, ένα σαπουνάκι και τρία κεράκια κολυμπήθρας.

Τιμή λαδοσέτ: €39.00