Βάπτιση Κορίτσι

Η βάπτιση αποτελεί την πρώτη επίσημη και πιο σημαντική εμφάνιση του παιδιού σας.

Σε αυτή την τόσο μοναδική και ιδιαίτερη μέρα σχεδιάζουμε, δημιουργούμε και οργανώνουμε με επιμέλεια και προσοχή στην λεπτομέρεια την εκδήλωση που θέλετε να πραγματοποιήσετε, με βάση πάντα τις δικές σας απαιτήσεις και επιθυμίες.

Είτε έχετε στο μυαλό σας μια θεματική ιδέα είτε όχι, είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε αυθεντικές, πρωτότυπες και πάντα χειροποίητες ιδέες, οι οποίες να προσαρμόζονται στις προσωπικές σας ανάγκες, ώστε να έχετε ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής που θα αποτυπωθεί στην μνήμη όλων.

Από την επιλογή του προσκλητηρίου και της μπομπονιέρας μέχρι τον στολισμό και τη διακόσμηση του χώρου της βάπτισης ή της δεξίωσης, είμαστε εδώ για να συζητήσουμε και να μοιραστούμε μαζί σας πολλές και διαφορετικές ιδέες ώστε να υλοποιήσουμε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο ύφος και τον χαρακτήρα της βάπτισης που θέλετε να δημιουργήσετε.

Περιηγηθείτε στα παρακάτω φωτογραφικά άλμπουμ και πάρτε μια ιδέα γύρω τις βαπτίσεις για κορίτσι που έχουμε πραγματοποιήσει, αναλαμβάνοντας ότι αφορά τον στολισμό του μυστηρίου με πολύχρωμα candy bar ή ό,τι άλλο μας ζητήθηκε, αλλά και την διακόσμηση του μετέπειτα party.